Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Graphite

A Graphite márka jellemzői:

  • Kimagasló minőségű, intenzív az ipari mértékhez közeli terhelésű használatra tervezett, elektromos szerszámok
  • kítűnő tulajdonságokkal rendelkező termékek: tartósság, erős motor, ergonomikus tervezés
  • szavatolja az eredményes munkavégzést és hogy megfelelően fekteti be a pénzét ha ezeket a termékeket választja
  • alkatrészek és kiegészítők teljes szortimentje
  • 3 év garancia
Rendezés:

GRAPHITE - Akkus fúrógép, Energy+, 18V, 10mm gyorstokmánnyal, 2Ah akkuval és töltővel

25.701 Ft + ÁFA (32.640 Ft)
32.640,27 Ft/db

GRAPHITE - Akkus fúrógép, Energy+, 18V, 10mm gyorstokmánnyal, akku nélkül

10.056 Ft + ÁFA (12.770 Ft)
12.770,49 Ft/db

GRAPHITE - Benzinmotoros láncfűrész, 2.0kW (2.7LE), 18" (458mm)

52.514 Ft + ÁFA (66.692 Ft)
66.692,15 Ft/db

 

Üdvözöljük a Graphite kategória leírásában, amely a Groupa Topex tulajdonában lévő egyedülálló márka. A Graphite a lengyel cég portfóliójában található, mely kéziszerszámok és elektromos kisgépek széles választékát kínálja elkötelezett vásárlói számára. Az alkategória célja, hogy megkönnyítse a szerszámokat használó emberek életét és elősegítse az eredményes munkavégzést.

Történet:

A Graphite márka mögött álló vállalat, a Groupa Topex, büszke múltra tekint vissza a kéziszerszámok és elektromos kisgépek piacán. A vállalat gyökerei a lengyel szerszámpiacon mélyen gyökereznek, és az elmúlt évek során piacvezetővé váltak a régióban. A Topex Cégcsoport nemzetközi terjeszkedése megerősítette pozíciójukat, és jelenleg három külföldi leányvállalattal rendelkeznek Oroszországban, Ukrajnában és Romániában, valamint egy szolgáltató cég - a GTX Service tulajdonosa.

Termékkínálat:

Napjainkban a Topex-csoport portfóliójában 6 saját márka és több mint 7200 termék található, amelyek széles körben elérhetők a világ 40 országában. A Graphite márka különlegessége, hogy a vállalat által nyújtott kiterjedt disztribúciós hálózatnak köszönhetően számos helyen elérhető és népszerű.

Mi teszi őket sikeressé:

A Groupa Topex és így a Graphite márka sikerének kulcsa a megbízhatóságban, a szakmai érettségben és a vállalkozói szellemben rejlik. A vállalat elkötelezett az állandó fejlődés és innováció iránt, így lehetővé teszi számukra, hogy a legmagasabb színvonalú termékeket és szolgáltatásokat nyújtsák vásárlóiknak. Ez a kitartó törekvés vezetett ahhoz, hogy Közép- és Kelet-Európa egyik legkomolyabb piaci szereplőjévé váljanak a kéziszerszámok és elektromos kisgépek terén.

A Graphite márkát és a hozzá tartozó termékeket azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik minőségi és megbízható szerszámokat keresnek az építkezésekhez, barkácsoláshoz vagy más munkákhoz. A Graphite segít megkönnyíteni a munkát és garantálja a hatékony eredményeket.