Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műanyag tipli kerek polietilén

Rendezés:

Műanyag tipli kerek polietilén 10mm

13 Ft + ÁFA (16 Ft)
16,39 Ft/db

Műanyag tipli kerek polietilén 12mm

17 Ft + ÁFA (21 Ft)
20,99 Ft/db

Műanyag tipli kerek polietilén 14mm

37 Ft + ÁFA (47 Ft)
46,96 Ft/db

Műanyag tipli kerek polietilén 16mm

41 Ft + ÁFA (52 Ft)
51,93 Ft/db

Műanyag tipli kerek polietilén 5mm

2 Ft + ÁFA (3 Ft)
3,13 Ft/db

Műanyag tipli kerek polietilén 6mm

7 Ft + ÁFA (8 Ft)
8,47 Ft/db

Műanyag tipli kerek polietilén 8mm

7 Ft + ÁFA (9 Ft)
9,02 Ft/db

Műanyag tipli kerek polietilén

A műanyag tipli kerek polietilén egy sokoldalú rögzítőeszköz, amelyet a könnyű és közepes terhelésű anyagokhoz terveztek. Ez a speciális tipli segíti a megbízható és tartós rögzítést a különböző felületeken, ideális választás építőipari és barkács projektekhez.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű polietilén: A tipli kiváló minőségű polietilén anyagból készül, amely ellenáll az időjárási hatásoknak és a korroziónak. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt a tipli használata során.

  • Kerek forma: A tipli kerek formája lehetővé teszi a könnyű beillesztést a lyukakba, és segíti a stabil rögzítést a különböző felületeken.

  • Sokoldalúság: A műanyag tipli széles körű felhasználást tesz lehetővé a falakon, plafonokon, padlókon és más felületeken történő rögzítésekhez. Ideális könnyű polcok, képek, lámpák, kisebb bútorok és más tárgyak rögzítéséhez.

  • Egyszerű használat: A tipli könnyen beilleszthető a lyukakba, és a megfelelő csavarok becsavarása után megbízhatóan rögzíti a tárgyakat a falakra vagy más felületekre.

  • Biztonság és tartósság: A műanyag tipli kerek polietilén megbízható és tartós rögzítést biztosít, hozzájárulva a stabil és biztonságos konstrukciókhoz.

Ha megbízható és sokoldalú rögzítőeszközt keres könnyű és közepes terhelésű projektekhez, a műanyag tipli kerek polietilén a megfelelő választás. Használatával könnyedén elvégezheti építőipari és barkács projektekhez szükséges rögzítéseket, és élvezheti a tartós és megbízható eredményeket.