Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gipszkarton tipli

Rendezés:

Gipszkarton tipli, szárnyas

17 Ft + ÁFA (21 Ft)
21,36 Ft/db

Gipszkarton tipli, szárnyas dupla

41 Ft + ÁFA (53 Ft)
52,67 Ft/db

Gipszkarton tipli

A gipszkarton tipli egy speciális rögzítőeszköz, amelyet gipszkartonok és más könnyű falszerkezetekhez való rögzítésre terveztek. Ez a tipli lehetővé teszi a biztonságos és stabil rögzítést a gipszkartonfalakhoz és más vékony falakhoz, biztosítva a tartós és megbízható szerelést.

Főbb jellemzők:

  • Könnyű és tartós anyag: A gipszkarton tipli könnyű, mégis tartós műanyagból készül, amely ideális a könnyű falszerkezetekhez való rögzítéshez.

  • Széles kialakítás: A tipli különféle méretekben és kialakításban kapható, hogy megfeleljen a különböző vastagságú gipszkartonlapokhoz és más vékony falakhoz.

  • Egyszerű használat: A gipszkarton tipli könnyen beilleszthető a lyukakba, és a megfelelő csavarok becsavarása után megbízhatóan rögzíti a gipszkartonlapokat.

  • Biztonságos rögzítés: A tipli megbízhatóan tartja a gipszkartonfalakat és más könnyű falszerkezeteket, elősegítve a biztonságos és stabil szerelést.

  • Sokoldalúság: A gipszkarton tipli széles körű felhasználást tesz lehetővé otthoni és építőipari projektekben egyaránt, ideális gipszkartonfalak, polcok, szekrények és más könnyű tárgyak rögzítéséhez.

Ha megbízható és hatékony rögzítőeszközt keres gipszkartonfalakhoz vagy más vékony falszerkezetekhez, a gipszkarton tipli a megfelelő választás. Biztosítja a gipszkartonlapok stabil és tartós rögzítését, hozzájárulva a professzionális és megbízható munkavégzéshez.