Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sasszeg horganyzott

Rendezés:

Sasszeg horganyzott 10x100

107 Ft + ÁFA (136 Ft)
136,02 Ft/db

Sasszeg horganyzott 10x125

110 Ft + ÁFA (140 Ft)
140,02 Ft/db

Sasszeg horganyzott 10x140

115 Ft + ÁFA (146 Ft)
145,92 Ft/db

Sasszeg horganyzott 10x50

73 Ft + ÁFA (93 Ft)
92,58 Ft/db

Sasszeg horganyzott 10x80

70 Ft + ÁFA (89 Ft)
88,96 Ft/db

Sasszeg horganyzott 2,5x20

3 Ft + ÁFA (3 Ft)
3,43 Ft/db

Sasszeg horganyzott 2,5x25

3 Ft + ÁFA (4 Ft)
4,00 Ft/db

Sasszeg horganyzott 2,5x40

5 Ft + ÁFA (6 Ft)
6,48 Ft/db

Sasszeg horganyzott 2,5x50

6 Ft + ÁFA (8 Ft)
8,19 Ft/db

Sasszeg horganyzott 2x16

2 Ft + ÁFA (3 Ft)
2,67 Ft/db

Sasszeg horganyzott 2x20

2 Ft + ÁFA (3 Ft)
3,05 Ft/db

Sasszeg horganyzott 2x25

3 Ft + ÁFA (3 Ft)
3,43 Ft/db

Sasszeg horganyzott 2x32

3 Ft + ÁFA (4 Ft)
4,19 Ft/db

Sasszeg horganyzott 2x36

4 Ft + ÁFA (5 Ft)
4,57 Ft/db

Sasszeg horganyzott 2x40

4 Ft + ÁFA (5 Ft)
5,33 Ft/db

Sasszeg horganyzott 2x45

3 Ft + ÁFA (4 Ft)
4,19 Ft/db

Sasszeg horganyzott 3,2x16

3 Ft + ÁFA (4 Ft)
3,62 Ft/db

Sasszeg horganyzott 3,2x25

4 Ft + ÁFA (6 Ft)
5,52 Ft/db

Sasszeg horganyzott 3,2x32

5 Ft + ÁFA (7 Ft)
6,67 Ft/db

Sasszeg horganyzott 3,2x36

6 Ft + ÁFA (8 Ft)
7,81 Ft/db

Sasszeg horganyzott 3,2x40

6 Ft + ÁFA (8 Ft)
8,19 Ft/db

Sasszeg horganyzott 3,2x50

7 Ft + ÁFA (9 Ft)
9,14 Ft/db

Sasszeg horganyzott 3,2x63

11 Ft + ÁFA (14 Ft)
13,72 Ft/db

Sasszeg horganyzott 4x20

5 Ft + ÁFA (7 Ft)
6,67 Ft/db

Sasszeg horganyzott 4x25

6 Ft + ÁFA (8 Ft)
7,81 Ft/db

Sasszeg horganyzott 4x28

6 Ft + ÁFA (7 Ft)
7,05 Ft/db

Sasszeg horganyzott 4x36

9 Ft + ÁFA (12 Ft)
11,81 Ft/db

Sasszeg horganyzott 4x40

11 Ft + ÁFA (14 Ft)
13,72 Ft/db

Sasszeg horganyzott 4x45

11 Ft + ÁFA (14 Ft)
14,10 Ft/db

Sasszeg horganyzott 4x50

11 Ft + ÁFA (14 Ft)
14,48 Ft/db

Sasszeg horganyzott 4x63

14 Ft + ÁFA (17 Ft)
17,34 Ft/db

Sasszeg horganyzott 4x71

14 Ft + ÁFA (18 Ft)
17,72 Ft/db

Horganyzott Sasszeg Jellemzői

A horganyzott sasszegek jellemzőinek részletes bemutatása kulcsfontosságú a termék megértéséhez és a megfelelő alkalmazásához. Ezek a sasszegek magas minőségű acélból készülnek, amelyeket egy horganyzási folyamaton esnek át, hogy növeljék azok korrózióállóságát és tartósságát. A horganyzás révén a sasszegek kiválóan ellenállnak a környezeti hatásoknak, így a rozsdásodásnak és korróziónak, ami különösen fontos szempont kültéri és nedvességgel érintkező alkalmazások esetén.

A horganyzott sasszegek formája és mérete különféle alkalmazásokhoz igazodik, lehetővé téve a széles körű használatot. A különböző méretek és formák biztosítják, hogy minden specifikus igényre található legyen megfelelő megoldás, legyen szó építőipari, mezőgazdasági vagy akár háztartási felhasználásról. A sasszegek erős szerkezete garantálja, hogy képesek legyenek elviselni a szükséges terhelést anélkül, hogy deformálódnának vagy tönkremenének.

A horganyzott sasszegek továbbá egyszerűen telepíthetők és használhatók, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan végezhessék el a kívánt munkát. Összességében ezek a sasszegek megbízható, tartós és sokoldalú megoldást kínálnak számos különböző alkalmazásban, ahol a korrózióállóság és a fizikai terhelhetőség kiemelt fontosságú.

Alkalmazási Területek

A horganyzott sasszegek alkalmazási területei rendkívül széleskörűek, ami lehetővé teszi ezeknek a termékeknek a használatát különféle környezetekben és számos különböző célra. Ezek a sasszegek a horganyzott bevonatnak köszönhetően különösen alkalmasak kültéri használatra, ahol ellenállnak az időjárás okozta káros hatásoknak, mint például a nedvességnek és a korróziónak. Gyakran használják őket építőipari projektekben, ahol a tartósság és a megbízhatóság kulcsfontosságú, legyen szó kerítések, épületszerkezetek vagy akár utak és hidak építéséről.

Mezőgazdasági alkalmazásokban is népszerűek, ahol a sasszegek segítségével stabilan rögzíthetők a különböző szerkezetek, például állattartó helyiségek, raktárak vagy munkaeszközök. Ezen kívül a horganyzott sasszegek otthoni használatra is kiválóak, például kerti bútorok, díszítő elemek rögzítésére vagy akár kisebb barkácsprojektekhez.

A sasszegek sokoldalúsága és erőssége miatt gyakran választják őket különböző ipari alkalmazásokban is, ahol fontos a tartósság és az anyagok stabil rögzítése. Emellett számos speciális alkalmazásban is hasznosak lehetnek, mint például hajóépítésben vagy gépjárműgyártásban, ahol a horganyzott bevonat extra védelmet nyújt a korróziós környezetben.

Összességében a horganyzott sasszegek széles körű alkalmazhatósága teszi őket népszerű választássá számos iparágban és háztartási felhasználásban, ahol a tartósság, a korrózióállóság és a megbízható rögzítési megoldások kiemelt szerepet játszanak.

Méret- és Formaválaszték

A horganyzott sasszegek méret- és formaválasztéka rendkívül változatos, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosan az ő specifikus igényeikhez illő terméket válasszanak. A különböző méretű sasszegek széles skáláját kínáljuk, kezdve a kis mérettől egészen a nagy méretig, így mindenféle projekt számára megtalálható a megfelelő méret. A kisebb méretű sasszegek ideálisak finomabb, precízebb munkákhoz, ahol a pontosság és a diszkréció fontos, mint például kisebb barkácsolási projektekben vagy díszítési célú alkalmazásokban. Ezzel szemben a nagyobb méretű sasszegek kiválóak nagyobb terhelésű, ipari jellegű feladatokhoz, ahol a tartósság és a nagyobb terhelhetőség a kulcsfontosságú.

A sasszegek formája szintén különböző, hogy megfeleljen a széles körű alkalmazásoknak. Bizonyos formákat úgy alakítottunk ki, hogy jobban ellenálljanak a mechanikai terhelésnek, míg másokat úgy terveztünk, hogy könnyebben illeszkedjenek különböző felületekre vagy szerkezetekre. Ez a sokoldalúság biztosítja, hogy a sasszegek a lehető legtöbb helyzetben használhatóak legyenek, legyen szó akár építőipari, mezőgazdasági vagy akár otthoni használatról.

Összefoglalva, a horganyzott sasszegek széles méret- és formaválasztéka biztosítja, hogy minden felhasználó megtalálja a projektjéhez vagy specifikus feladatához leginkább illő terméket, biztosítva ezzel a munka hatékonyságát és a kívánt eredmény elérését.

Anyagminőség és Tartósság

A horganyzott sasszegek anyagminősége és tartóssága kiemelkedő jelentőséggel bír, hiszen ezek a tényezők közvetlenül befolyásolják a termék élettartamát és megbízhatóságát. Ezek a sasszegek magas minőségű acélból készülnek, amely biztosítja az alapvető szilárdságot és ellenálló képességet. Az acél anyag önmagában is erős és tartós, de a horganyzás révén még tovább növeljük ezeket a tulajdonságokat. A horganyzás, vagyis a cinkbevonat alkalmazása a sasszeg felületén korrózióálló védelmet nyújt, ami létfontosságú kültéri használat esetén, ahol a sasszegek gyakran vannak kitéve az időjárási hatásoknak és nedvességnek.

A horganyzott bevonat nem csupán a korrózióval szembeni ellenálló képességet növeli, hanem hozzájárul a sasszeg teljes szerkezeti integritásának megőrzéséhez is. Ezáltal a sasszegek képesek hosszabb ideig megtartani eredeti alakjukat és funkciójukat, anélkül, hogy jelentős kopás vagy sérülés jelentkezne. Ez a tartósság különösen fontos ipari alkalmazásokban, ahol a folyamatos és megbízható teljesítmény elengedhetetlen.

A horganyzott sasszegek tehát ideálisak olyan alkalmazásokhoz, ahol a tartós, hosszú élettartamú és korrózióálló rögzítőelemekre van szükség. A magas minőségű anyagok és a gondos gyártási folyamatok biztosítják, hogy ezek a termékek megbízhatóan teljesítsenek, legyen szó építkezésről, mezőgazdasági munkákról, vagy akár otthoni barkácsolásról.

Telepítési és Használati Útmutató

A horganyzott sasszegek telepítési és használati útmutatója létfontosságú a termékek hatékony és biztonságos használatához. A telepítés során első lépésként fontos megbizonyosodni arról, hogy a kiválasztott felület megfelelően erős és stabil, különösen, ha nehezebb tárgyak rögzítésére kerül sor. A sasszegek helyes beillesztése és rögzítése érdekében ajánlott előfúrni a lyukat a fémben vagy egyéb felületen, hogy elkerüljük az anyag sérülését.

A sasszeg beütésekor vagy behajtásakor ügyelni kell arra, hogy ne használjunk túlzott erőt, ami deformálhatja vagy károsíthatja a sasszeget. A sasszegnek egyenesen és stabilan kell illeszkednie a helyére, hogy optimális rögzítést biztosítson. Fontos, hogy a sasszeg mérete és teherbírása megfeleljen a rögzíteni kívánt tárgy súlyának és méretének, hogy elkerüljük a túlterhelést és a lehetséges baleseteket.

A sasszegek használatakor is fontos figyelemmel lenni a biztonságra. Biztosítani kell, hogy a rögzített tárgyak stabilan és biztonságosan helyezkedjenek el, és rendszeresen ellenőrizni kell a sasszegeket, hogy nincsenek-e károsodás vagy lazulás jelei. Különösen mozgó vagy rezgő környezetben, mint például járműveken vagy gépeken, gyakori ellenőrzés szükséges, hogy megelőzzük a sasszegek vagy a rögzített tárgyak elmozdulását.

Összefoglalva, a horganyzott sasszegek telepítése és használata egyszerű, de fontos betartani a megfelelő eljárásokat a biztonságos és hatékony használat érdekében. A sasszegek megfelelő méretének és teherbírásának kiválasztása, a helyes telepítési technikák alkalmazása és a rendszeres ellenőrzés mind hozzájárulnak a termékek hosszú távú megbízhatóságához és a munkavégzés biztonságához.

Biztonsági Tanácsok

A horganyzott sasszegek használatával kapcsolatos biztonsági tanácsok alapvető fontosságúak a balesetek megelőzése és a termék hatékony használata érdekében. Először is, kiemelt figyelmet kell fordítani a sasszegek megfelelő teherbírásának kiválasztására. Mindig ellenőrizze a gyártó által megadott maximális terhelhetőséget, és biztosítsa, hogy a rögzítendő tárgy súlya ne haladja meg ezt a határt. Túlterhelés esetén a sasszeg meghibásodhat, ami sérüléseket vagy anyagi károkat okozhat.

A sasszeg telepítése során különös gondot kell fordítani a felület előkészítésére és a megfelelő eszközök használatára. Ajánlott előfúrni a lyukat a falban vagy más felületen, hogy elkerüljük az anyag repedését vagy törését. A sasszeg behajtása során ügyelni kell arra, hogy ne alkalmazzunk túlzott erőt, ami deformálhatja vagy törheti a sasszeget.

A sasszegek használatakor fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük azok állapotát, hogy meggyőződjünk arról, hogy nincsenek sérülések, repedések vagy jelentős kopás jelei. Ha a sasszeg sérült vagy erősen kopott, azt azonnal cserélni kell, hogy elkerüljük a további problémákat.

Amennyiben mozgó vagy rezgő környezetben használják a sasszegeket, mint például járműveken vagy gépeken, fokozott figyelem szükséges a rögzítés stabilitásának biztosítására. Gyakori ellenőrzés javasolt, hogy biztosítsuk a sasszegek és a rögzített tárgyak biztonságos elhelyezkedését.

Összefoglalva, a horganyzott sasszegek biztonságos használatához elengedhetetlen a megfelelő terhelési határok betartása, a helyes telepítési eljárások alkalmazása, a termékek rendszeres ellenőrzése és a sérült vagy kopott sasszegek időben történő cseréje. Ezek a biztonsági intézkedések hozzájárulnak a munkahelyi biztonság növeléséhez és a sasszegek hosszú távú, megbízható használatához.

Kiegészítő Termékek és Tartozékok

A horganyzott sasszegek kiegészítő termékei és tartozékai széleskörű lehetőségeket nyújtanak a felhasználóknak a sasszegek funkcionalitásának bővítésére és az alkalmazási területek szélesítésére. Ezek a kiegészítők magukban foglalják a különböző típusú rögzítőelemeket, mint például, csavarokat amelyek segítségével a sasszegeket stabilan rögzíthetjük különböző felületeken.

Továbbá a különféle méretű és anyagú alátétek és távtartók is fontos szerepet játszanak, amikor pontosan illeszkedő és biztonságos rögzítést szeretnénk elérni. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik a sasszegek finomhangolását, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a különböző alkalmazási környezetekhez.

Másik hasznos kiegészítő a különböző fajtájú fúró- és behajtószerszámok, amelyek megkönnyítik a sasszegek telepítését és biztosítják a hatékony és gyors munkavégzést. Ezek a szerszámok különösen hasznosak lehetnek nagyobb projektek vagy nehéz anyagok esetén, ahol a precíz és erőteljes rögzítés kulcsfontosságú.

Végül, de nem utolsósorban, a védőfelszerelések, mint például védőszemüvegek és kesztyűk, szintén fontos kiegészítők a sasszegek használata során, biztosítva a felhasználók biztonságát a telepítés és a használat folyamán.

Összefoglalva, a horganyzott sasszegek kiegészítő termékei és tartozékai nem csupán a sasszegek alkalmazási lehetőségeit bővítik, hanem hozzájárulnak a biztonságosabb, pontosabb és hatékonyabb munkavégzéshez is. Ezeknek a kiegészítőknek a használata kulcsfontosságú a sasszegek optimális teljesítményének és a projektek sikerének biztosításában.

Gyakori Kérdések és Válaszok

  1. Milyen terhelhetőségűek a horganyzott sasszegek? Válasz: A horganyzott sasszegek terhelhetősége változó, függ a mérettől és az anyagtól. Minden sasszeg esetében fontos betartani a gyártó által megadott maximális terhelési értéket a biztonságos használat érdekében.

  2. Hogyan védi a horganyzás a sasszeget a korróziótól? Válasz: A horganyzás során a sasszeget egy vékony cinkréteggel vonják be, ami ellenállóvá teszi a korrózióval és a rozsdásodással szemben, különösen nedves vagy sós környezetben.

  3. Milyen alkalmazásokra ajánlottak a horganyzott sasszegek? Válasz: A horganyzott sasszegek széleskörűen használhatók, beleértve az építőipart, mezőgazdaságot, otthoni barkácsolást és kültéri projekteket, ahol fontos a tartósság és a korrózióállóság.

  4. Hogyan kell helyesen telepíteni a horganyzott sasszegeket? Válasz: A sasszegek helyes telepítéséhez először meg kell bizonyosodni a felület megfelelő erősségéről, majd előfúrni a lyukat, ha szükséges, és óvatosan beütni vagy behajtani a sasszeget, hogy elkerüljük a sérülést vagy deformációt.

  5. Milyen karbantartást igényelnek a horganyzott sasszegek? Válasz: A horganyzott sasszegek minimális karbantartást igényelnek. Rendszeres ellenőrzést javasolt végezni a sérülések, a korrózió vagy a kopás jelei szempontjából, és szükség esetén cserélni a sérült sasszegeket.

Fedezze fel a horganyzott sasszegek sokoldalúságát és megbízhatóságát a Csavardiszkontnál, ahol minden projektje számára megtalálja a megfelelő megoldást.