Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Acéldübel

Rendezés:

Acéldübel M10

34 Ft + ÁFA (43 Ft)
42,85 Ft/db

Acéldübel M12

79 Ft + ÁFA (101 Ft)
100,63 Ft/db

Acéldübel M16

147 Ft + ÁFA (187 Ft)
187,22 Ft/db

Acéldübel M20

405 Ft + ÁFA (515 Ft)
514,73 Ft/db

Acéldübel M6

15 Ft + ÁFA (19 Ft)
19,38 Ft/db

Acéldübel M8

19 Ft + ÁFA (25 Ft)
24,71 Ft/db

Acéldübel

Az acéldübel egy rendkívül erős és megbízható rögzítőeszköz, amelyet különböző építőipari és műszaki projektekhez terveztek. Az acéldübel ideális választás olyan feladatokhoz, ahol nagy teherbírás és tartósság szükséges.

Főbb jellemzők:

  • Magas minőségű acél: Az acéldübel kiváló minőségű, tartós acélból készül, ami ellenáll az időjárási hatásoknak és a korróziónak, így garantáltan hosszú élettartamot biztosít.

  • Erős rögzítés: Az acéldübel masszív kialakítása és megerősített szerkezete lehetővé teszi, hogy megbízhatóan rögzítse a terhelést a falakban, mennyezetekben és padlókban.

  • Könnyű használat: Az acéldübel egyszerűen beilleszthető a furatba, és a megfelelő csavarok vagy rögzítők becsavarása után megbízhatóan tartja a tárgyakat.

  • Sokoldalúság: Az acéldübel széles körű felhasználást tesz lehetővé az építőiparban és műszaki projektekben. Ideális a polcok, konzolok, lámpák, légkondicionálók és más nehezebb tárgyak rögzítéséhez.

  • Biztonság és stabilitás: Az acéldübel megbízható és stabil rögzítést nyújt, hozzájárulva a biztonságos és hatékony munkavégzéshez.

Ha olyan erős és megbízható rögzítőeszközt keres, amely tartós és masszív rögzítést biztosít, az acéldübel a megfelelő választás. Használatával biztos lehet abban, hogy a tárgyak stabilan és biztonságosan lesznek rögzítve, és a projektjei tartós eredményeket hoznak.