Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Önfúró lemezcsavar EPDM alátéttel

Rendezés:

Önfúró lemezcsavar EPDM alátéttel 4,8x19

15 Ft + ÁFA (19 Ft)
19,20 Ft/db

Önfúró lemezcsavar EPDM alátéttel 4,8x25

19 Ft + ÁFA (24 Ft)
24,18 Ft/db

Önfúró lemezcsavar EPDM alátéttel 4,8x38

22 Ft + ÁFA (28 Ft)
28,09 Ft/db

Önfúró lemezcsavar EPDM alátéttel

Az "Önfúró lemezcsavar EPDM alátéttel" kategória olyan speciális rögzítőelemeket kínál, amelyek önfúró tulajdonsággal rendelkeznek és egy EPDM alátétet tartalmaznak. Ezek a csavarok kiválóan alkalmasak lemezanyagok és más vékony anyagok rögzítéséhez.

Az önfúró tulajdonság lehetővé teszi, hogy a csavarok könnyedén és gyorsan hatoljanak be a lemezanyagokba anélkül, hogy előfúrásra lenne szükség. Ezáltal időt és energiát takaríthat meg a rögzítési munkafolyamat során.

Az EPDM alátét segít a csavarok megbízható rögzítésében, megakadályozza a víz és más elemek bejutását, így javítja a rögzített anyagok hő- és hangszigetelő tulajdonságait.

Ezek a kiváló minőségű önfúró lemezcsavarok EPDM alátéttel horganyzott acélból vagy más időjárásálló anyagokból készülnek, így ellenállnak a korróziónak és a kopásnak. Ezáltal biztosítják a hosszú távú és megbízható rögzítést különböző építőipari, bútorgyártási és egyéb projektekben.

Válassza az "Önfúró lemezcsavar EPDM alátéttel" kategóriából a megfelelő méretű és minőségű csavarokat a hatékony és megbízható rögzítéshez. Szakértő csapatunk áll rendelkezésére, hogy segítsen kiválasztani az Ön projektjéhez legmegfelelőbb csavarokat és nyújtson szükséges tanácsadást.