Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Opelcsavar redukált fúróhegyes

Rendezés:

Opelcsavar redukált fúróhegyes 4,2x16

8 Ft + ÁFA (10 Ft)
9,72 Ft/db

Opelcsavar redukált fúróhegyes

Az "Opelcsavar redukált fúróhegyes" kategória olyan speciális rögzítőelemeket tartalmaz, amelyek ideálisak lemezanyagok rögzítéséhez. Ezek a csavarok rendelkeznek redukált fúróhegyel, ami azt jelenti, hogy a csavarok hegye kisebb átmérőjű, mint a többi része. Ez lehetővé teszi, hogy a csavarok könnyebben és kevesebb erőfeszítéssel fúródjanak be a lemezanyagokba.

Az Opelcsavarok lapos vagy nagyfejű kialakítással érhetőek el, amelyek biztosítják a stabilitást és a hatékony rögzítést. A lapos fej lehetővé teszi, hogy a csavarok feje sík felületen üljön, így diszkréten és egyenletesen rögzülnek a rögzítendő anyagon. A nagyfejű kialakítás pedig további stabilitást biztosít.

Ezek a csavarok különösen hasznosak az építőiparban, járműiparban, elektronikai iparban és más iparágakban, ahol gyakran előfordulnak lemezrögzítési feladatok. Az Opelcsavarok kiváló minőségű anyagokból készülnek, például rozsdamentes acélból vagy ötvözött acélból, amelyek ellenállnak a korróziónak és a kopásnak, így hosszú élettartamot biztosítanak a rögzített anyagoknak.

Válassza az Opelcsavar redukált fúróhegyes kategóriájából a megfelelő méretű és kialakítású csavarokat a hatékony és megbízható lemezrögzítéshez. Böngésszen webáruházunkban, ahol széles választékban találja meg az Opelcsavarokat, és szakértő csapatunk áll rendelkezésére a megfelelő csavarok kiválasztásában és a projektjéhez szükséges tanácsadásban.