Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vegyi dübel

Rendezés:

Vinyleszter ragasztó betonba téglába

2.820 Ft + ÁFA (3.582 Ft)
3.581,72 Ft/db

Termékleírás: Vegyi dübel

A vegyi dübel egy megbízható és hatékony rögzítőeszköz, amelyet különböző anyagok, például beton, téglafalak, kő és tömör tégla rögzítéséhez terveztek. A vegyi dübel egy speciális anyagból készül, amelynek jellemzője, hogy a furatban keményedve kialakít egy tartós és erős kötést, amely biztosítja a tárgyak stabil rögzítését.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű anyag: A vegyi dübel magas minőségű vegyi anyagokból áll, amelyek biztosítják a tartós és megbízható rögzítést a különböző felületeken.

  • Egyszerű használat: A vegyi dübel könnyen használható. Először egy furatot kell készíteni a falban vagy a felületen, majd a vegyi dübel anyagát beinjektálni a lyukba. Ezután a rögzítendő tárgyat beilleszthetjük a dübelbe, és megvárjuk, amíg a vegyi anyag megkeményedik.

  • Széles alkalmazhatóság: A vegyi dübel sokféle felületre alkalmazható, és kiválóan működik a nehéz terhelésnek kitett környezetben is.

  • Biztonságos rögzítés: A vegyi dübel megbízható és erős kötést képez, amely biztosítja a rögzített tárgyak stabil és biztonságos helyzetben való maradását.

Ha megbízható és tartós rögzítőeszközt keres, a vegyi dübel a megfelelő választás. Biztosítja a hatékony és stabil rögzítést a különböző anyagokhoz és projektekhez. Ideális választás építőipari és barkács projektekhez egyaránt.