Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szintező csavar

Rendezés:

Szintező Csavar 6x100

34 Ft + ÁFA (43 Ft)
42,85 Ft/db

Szintező Csavar 6x120

38 Ft + ÁFA (48 Ft)
48,36 Ft/db

Szintező Csavar 6x145

67 Ft + ÁFA (85 Ft)
85,17 Ft/db

Szintező Csavar 6x160

69 Ft + ÁFA (88 Ft)
88,01 Ft/db

Szintező Csavar 6x200

77 Ft + ÁFA (98 Ft)
98,15 Ft/db

Szintező Csavar 6x60

23 Ft + ÁFA (29 Ft)
28,63 Ft/db

Szintező Csavar 6x80

31 Ft + ÁFA (39 Ft)
39,29 Ft/db

Szintező Csavar 6x90

32 Ft + ÁFA (41 Ft)
40,72 Ft/db

Szintező csavar gipszkarton tartószerkezethez 

A szintező csavart gipszkarton tartószerkezethez használjuk, amikor a szerkezet  fából készül. Ez a csavar falak és mennyezetek építésekor szükséges kiegyenlítési és rögzítési feladatokhoz tervezett eszköz. Megkönnyíti a fából készült tartószerkezet lécek pontos és kiegyensúlyozott kialakítását, ami létfontosságú az egyenletes és stabil gipszkarton szerkezet létrehozásához.

Főbb jellemzők:

  • Gipszkarton tartószerkezet kialakításához: A szintező csavarok kifejezetten azokhoz a helyzetekhez tervezet eszközök, amikor a gipszkarton táblák rögzítését és szerkezet kialakítását fából készült tartószerkezet segítségével valósítják meg. Ezek a csavarok lehetővé teszik, hogy a fából készült lécek pontosan és szinten legyenek elhelyezve, ami biztosítja a gipszkarton felületek egyenletes és sík illeszkedését.

  • Anyag és méret: A szintező csavarokat tartós és kiváló minőségű anyagból készítik, hogy ellenálljanak a terhelésnek és megbízhatóan rögzítsék a léceket. A megfelelő méretű csavarok könnyű beépítést és hatékony szintezést tesznek lehetővé.

  • Egyszerű használat: A szintező csavarok könnyen használhatók és beépíthetők a fa lécekbe. Elég csak a megfelelő helyre fúrni vagy becsavarni őket, majd finoman beállítani a kívánt szintet.

  • Stabilitás és egyenesség: A szintező csavarok segítenek biztosítani a lécek stabil rögzítését, így a gipszkarton tartószerkezet egyenességét és teherbírását is növelik.

A szintező csavar gipszkarton tartószerkezetének kiépítésénél nélkülözhetetlen segítőtárs, amely pontos és stabil kialakítást tesz lehetővé. Ha a gipszkarton szerkezetének professzionális felépítését és precíz kivitelezését tűzte ki célul, a szintező csavarokkal biztosan elégedett lesz.