Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műanyag tipli univerzális (IDX) poliamid

Rendezés:

Műanyag tipli univerzális (IDX) poliamid 10x50mm

24 Ft + ÁFA (30 Ft)
30,40 Ft/db

Műanyag tipli univerzális (IDX) poliamid 12x60mm

56 Ft + ÁFA (71 Ft)
71,48 Ft/db

Műanyag tipli univerzális (IDX) poliamid 14x70mm

67 Ft + ÁFA (84 Ft)
84,46 Ft/db

Műanyag tipli univerzális (IDX) poliamid 5x25mm

9 Ft + ÁFA (11 Ft)
11,02 Ft/db

Műanyag tipli univerzális (IDX) poliamid 6x30mm

9 Ft + ÁFA (12 Ft)
11,91 Ft/db

Műanyag tipli univerzális (IDX) poliamid 8x40mm

14 Ft + ÁFA (17 Ft)
17,42 Ft/db

Műanyag tipli univerzális (IDX) poliamid

Az univerzális műanyag tipli (IDX) poliamidból készült sokoldalú rögzítőeszköz, melyet különböző építőipari és barkács projektekhez terveztek. Az IDX tipli lehetővé teszi a megbízható és tartós rögzítést különböző felületeken, biztosítva a stabil és biztonságos összeszerelést.

Főbb jellemzők:

  • Magas minőségű poliamid: Az IDX tipli magas minőségű poliamid anyagból készül, ami ellenáll az időjárási hatásoknak és vegyi anyagoknak. Ez garantálja a hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt a tipli használata során.

  • Univerzális kialakítás: A tipli univerzális formája lehetővé teszi az alkalmazását különböző felületeken, beleértve falakat, csempéket, betont, faanyagokat és egyéb kemény vagy könnyű felületeket.

  • Egyszerű használat: Az IDX tiplit könnyen és gyorsan lehet beilleszteni a lyukakba, és a megfelelő csavarok vagy rögzítők becsavarása után megbízhatóan rögzíti a tárgyakat.

  • Sokoldalúság: Az univerzális műanyag tipli széles körű felhasználást tesz lehetővé építőipari és barkács projektekben. Ideális a polcok, lámpák, képek, függönytartók és más tárgyak biztonságos rögzítéséhez.

  • Biztonság és stabilitás: Az IDX tipli univerzális poliamid megbízható és tartós rögzítést nyújt, hozzájárulva a stabil és biztonságos szerelésekhez.

Ha megbízható és sokoldalú rögzítőeszközt keres építőipari vagy barkács projektekhez, az univerzális műanyag tipli (IDX) poliamid a tökéletes választás. Könnyű használatuk és megbízható teljesítményük révén biztosítják a professzionális és tartós összeszereléseket.