Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Opelcsavar lapos, nagyfejű, hegyes

Rendezés:

Opel csavar lapos, nagyfejű, hegyes 4,2x13

4 Ft + ÁFA (5 Ft)
4,98 Ft/db

Opel csavar lapos, nagyfejű, hegyes 4,2x16

4 Ft + ÁFA (6 Ft)
5,69 Ft/db

Opel csavar lapos, nagyfejű, hegyes 4,2x19

5 Ft + ÁFA (6 Ft)
3,20 Ft/db

Opel csavar lapos, nagyfejű, hegyes 4,2x22

5 Ft + ÁFA (7 Ft)
6,93 Ft/db

Opel csavar lapos, nagyfejű, hegyes 4,2x25

6 Ft + ÁFA (7 Ft)
7,47 Ft/db

Opel csavar lapos, nagyfejű, hegyes 4,2x32

6 Ft + ÁFA (8 Ft)
8,00 Ft/db

Opelcsavar lapos, nagyfejű, hegyes

Az "Opelcsavar lapos, nagyfejű, hegyes" kategória olyan különleges rögzítőelemeket tartalmaz, amelyek ideálisak lemezanyagok rögzítéséhez. Ezek a csavarok lapos fejjel rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy a csavarok feje sík felületen üljön, így diszkréten és egyenletesen rögzülnek a rögzítendő anyagon. A nagyfejű kialakítás biztosítja a stabilitást és a hatékony terheléseloszlást.

Az Opelcsavarok hegyes végűek, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors becsavarását a lemezanyagba. Az éles hegy könnyedén áthatolnak a lemezanyagon, így egyszerű és hatékony a csavarok becsavarozása.

Ezek a csavarok különösen hasznosak az építőiparban, járműiparban, elektronikai iparban és más iparágakban, ahol gyakran előfordulnak lemezrögzítési feladatok. Az Opelcsavarok kiváló minőségű anyagokból készülnek, például acélból vagy ötvözött acélból, amelyek ellenállnak a korróziónak és a kopásnak, így hosszú élettartamot biztosítanak a rögzített anyagoknak.

Válassza az Opelcsavarok lapos, nagyfejű, hegyes kategóriájából a megfelelő méretű és kialakítású csavarokat a megbízható és tartós lemezrögzítéshez. Böngésszen webáruházunkban, ahol széles választékban találja meg az Opelcsavarokat, és szakértő csapatunk áll rendelkezésére a megfelelő csavarok kiválasztásában és a projektjéhez szükséges tanácsadásban.