Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Rólunk - Merkel-Szabó Csavardiszkont Kft.

 

A Kezdetek

Vállalkozásunk alapítója 1996 óta foglalkozik acélszerkezetek szerelésével és építésével, ezen belül 2005 óta kizárólag acélhídak építésével Magyarországon és Németországban. A több évtizedes szakmai tapasztalat és a magas szintű műszaki tudás lehetővé tette számunkra, hogy a piac egyik meghatározó szereplőjévé váljunk.

 

Az Ötlet

2019-ben egy nagy építkezés során jött a felismerés, hogy Magyarországon nagyon kevés helyen lehet jó minőségű, elfogadható árú csavarokat nagy mennyiségben beszerezni. A piaci rés kinyitotta az utat egy új vállalkozási lehetőség felé, és így született meg a Merkel-Szabó Csavardiszkont Kft.

 

A Növekedés

Az ötlet jónak bizonyult, és vállalkozásunk az elmúlt időszakban nagyon dinamikusan fejlődött. A siker titka a minőségi termékek, a versenyképes árak és a kiváló ügyfélszolgálat kombinációja. Mindezt ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves vásárlónknak és leendő vásárlónknak egyaránt.

 

Miért Válasszon Minket?

  • Személyre Szabott Megoldások: Akár speciális csavarokra van szüksége, akár egyedi árakat keres, nálunk megtalálja a megoldást.
  • Korrekt Kiszolgálás: Versenyképes árak és magasfokú problémamegoldó képesség jellemzi szolgáltatásainkat.
  • Elkötelezettség a Minőség Mellett: Munkatársaink mindig azon dolgoznak, hogy megoldják a vásárlóink problémáit és megfeleljenek a legkülönlegesebb igényeknek is.

 

Céljaink és Értékeink

A Merkel-Szabó Csavardiszkont Kft. célja, hogy a magyar és nemzetközi piacon is a csavarok és szerszámok megbízható beszállítójává váljon. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos innováció, a környezettudatos gyakorlatok és az ügyfél-elégedettség mellett.

 

Legyen Ön is az Ügyfelünk!

A Merkel-Szabó Csavardiszkont Kft csapata várja, hogy segíthessen Önnek a csavarok és szerszámok területén. Válassza a minőséget, a megbízhatóságot és a személyre szabott kiszolgálást. Várjuk megkeresését, és köszönjük, hogy minket választ!