Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bútorösszehúzó hüvely csavarral

Rendezés:

Bútorösszehúzó hüvely csavarral 4x30

19 Ft + ÁFA (24 Ft)
24,00 Ft/db

Bútorösszehúzó hüvely csavarral 6x30

39 Ft + ÁFA (50 Ft)
49,91 Ft/db

Bútorösszehúzó hüvely csavarral 6x38

37 Ft + ÁFA (47 Ft)
47,24 Ft/db

Bútorösszehúzó hüvely csavarral

A bútorösszehúzó hüvely csavar egy rendkívül hasznos és praktikus rögzítőeszköz, amelyet kifejezetten bútorok összeszereléséhez terveztek. Ez a speciális csavar lehetővé teszi a bútorlapok és elemek szilárd és stabil rögzítését, biztosítva a tartós és megbízható bútorkészítést.

Főbb jellemzők:

  • Hüvely kialakítás: A bútorösszehúzó hüvely csavar egy hüvelyt is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a csavar könnyedén és pontosan rögzítse a bútor elemeket egymáshoz. A hüvely biztosítja a szoros és szilárd kapcsolatot, ami megakadályozza a lazaság kialakulását.

  • Gyors és egyszerű használat: A bútorösszehúzó hüvely csavart könnyű beilleszteni és becsavarni a megfelelő helyre. Az egyszerű és gyors rögzítési folyamat segít az időhatékonyságban és kényelmes munkavégzésben.

  • Sokoldalúság: A bútorösszehúzó hüvely csavar széles körű felhasználást tesz lehetővé a bútorkészítés során, ideális a szekrények, polcok, asztalok és egyéb bútorok összeszereléséhez.

  • Minőség és tartósság: A csavarok magas minőségű anyagból készülnek, így megbízható és tartós kapcsolatot biztosítanak a bútorlapok és elemek között.

Ha hatékony és megbízható rögzítést keres bútorösszeszereléshez, a bútorösszehúzó hüvely csavarok a legjobb választás. Egyszerű használatukkal és stabil teljesítményükkel hozzájárulnak a professzionális és tartós bútoralkotásokhoz.