Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hatlapfejű metrikus csavarok

Rendezés:

Sorolócsavar EPDM alátéttel 4,8x19

12 Ft + ÁFA (15 Ft)
15,11 Ft/db

Sorolócsavar EPDM alátéttel 4,8x25

17 Ft + ÁFA (22 Ft)
21,87 Ft/db

Sorolócsavar EPDM alátéttel 4,8x28

18 Ft + ÁFA (23 Ft)
23,29 Ft/db

Sorolócsavar EPDM alátéttel 4,8x35

19 Ft + ÁFA (24 Ft)
24,18 Ft/db

Sorolócsavar EPDM alátéttel 4,8x38

21 Ft + ÁFA (26 Ft)
26,49 Ft/db

Sorolócsavar EPDM alátéttel 4,8x55

32 Ft + ÁFA (41 Ft)
40,72 Ft/db

Sorolócsavar EPDM alátéttel

A "Sorolócsavar EPDM alátéttel" kategória olyan speciális rögzítőelemeket tartalmaz, amelyek ideálisak különböző anyagokhoz történő soroló rögzítésekhez. Ezek a csavarok rendelkeznek EPDM alátéttel, ami egy speciális gumiból készült alátét, amely kiválóan zárja le a csavar befúródási pontjait, így megakadályozza a víz, levegő vagy por bejutását, és javítja a csavar rögzítésének hő- és hangszigetelő tulajdonságait.

A sorolócsavarok széles körben alkalmazhatóak építőipari, tetőfedési, burkolási és egyéb projektekben, ahol fontos a megbízható és biztonságos rögzítés, valamint az időjárásállóság és a hőszigetelés. Az EPDM alátéttel ellátott csavarok különösen hasznosak, ha a csavaroknak hosszabb távú és megbízható rögzítést kell biztosítani szélsőséges időjárási körülmények között.

Ezek a csavarok kiváló minőségű anyagokból készülnek, például rozsdamentes acélból vagy más időjárásálló anyagokból, hogy ellenálljanak a korróziónak és a kopásnak, így hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt nyújtsanak.

Válassza a széles választékból az Ön projektjéhez legmegfelelőbb sorolócsavarokat EPDM alátéttel, és bízza magát azok megbízható rögzítésére. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésre, hogy segítsen a megfelelő csavarok kiválasztásában és a projekthez szükséges tanácsadásban.