Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menetmetsző, HSS-M2 M3

Csavardiszkont
1.383 Ft + ÁFA ( 1.757 Ft )
Menny.:db
Egységár: 40,85 Ft/db
Elérhetőség: Szállítás 2-4 napon belül
Menetmetsző

 

1.383 Ft + ÁFA ( 1.757 Ft )
Menny.:db

Leírás

Menetmetsző, HSS-M2

A Menetmetsző, HSS-M2 egy kiváló minőségű szerszám, amelyet kifejezetten menetek vágására terveztek. Az HSS-M2 (gyorsacél) anyagból készült, ami kiemelkedő kopásállóságot és hosszú élettartamot biztosít.

Ez a menetmetsző rendkívül sokoldalú, és különböző anyagokon alkalmazható, például acélon, öntöttvason, alumíniumon és más kemény anyagokon. A precíziós élezéssel és a kiváló minőségű anyagokkal készült élnek köszönhetően a menetmetsző tiszta, pontos meneteket képes vágni, minimalizálva a rongálódás és a rossz minőségű menetek kockázatát.

A menetmetsző kialakítása ergonomikus fogásra tervezett, így könnyen kezelhető és kényelmes használatot biztosít. Az alacsony vágási nyomás lehetővé teszi a sima és hatékony munkavégzést, csökkentve a fáradtságot és növelve a termelékenységet.

A Menetmetsző, HSS-M2 rendkívül tartós és ellenálló szerszám, amely hosszú távon megbízhatóan teljesít. Kiváló minősége és megbízhatósága révén ideális választás mind hobbi, mind ipari felhasználásra. Legyen szó otthoni javítási munkákról vagy ipari termelésről, ez a menetmetsző hatékonyan és megbízhatóan segít a menetek precíz vágásában.

Tulajdonságok:

  • Anyag: HSS-M2 gyorsacél
  • Kiváló kopásállóság és hosszú élettartam
  • Könnyen használható és ergonomikus kialakítás
  • Alkalmazható különböző anyagokon, beleértve acélt, öntöttvasat és alumíniumot
  • Precíziós élezés biztosítja a tiszta, pontos meneteket
  • Alacsony vágási ellenállás a hatékony munkavégzésért
  • Ideális otthoni és ipari felhasználásra

Fejlessze műhelyét illetve szerszámkészletét a HSS-M2 Menetmetsző segítségével, és élvezze a precíziós menetek könnyed és megbízható vágását!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!