Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gépi menetfúró, egyenes hornyú, HSS-M2 M16x1,5

Csavardiszkont
4.108 Ft + ÁFA ( 5.217 Ft )
Menny.:db
Egységár: 127,25 Ft/db
Elérhetőség: Szállítás 2-4 napon belül
Gépi menetfúró

 

4.108 Ft + ÁFA ( 5.217 Ft )
Menny.:db

Leírás

Gépi menetfúró, egyenes hornyú, HSS-M2

 Fedezze fel a hatékony és pontos menetfúrás világát ezzel a kiváló minőségű gépi menetfúróval! Az egyenes hornyú és a kiváló minőségű HSS-M2 acélból készült vágóél kombinációja révén ez a menetfúró kitűnő teljesítményt nyújt a legkülönfélébb anyagokban.

Főbb jellemzők:

  • Egyenes hornyú: A menetfúró egyenes kialakítása révén egyszerű és pontos menetfúrást tesz lehetővé. A könnyű irányíthatóság és a stabilitás segítnek elkerülni a lecsúszást és a hibás fúrást, így eredményesebben és hatékonyabban dolgozhat.
  • Kiváló minőségű HSS-M2 acél: A menetfúró éle HSS-M2 minőségű gyorsacélból készült, ami jelentősen javítja a fúró élettartamát és kopásállóságát. Ez a kiváló minőségű anyag ellenállóbb a hőmérséklet változásokkal és az idő előtti kopással szemben, biztosítva a hosszú távú megbízható teljesítményt.
  • Univerzális alkalmazhatóság: Ez a gépi menetfúró sokoldalúan alkalmazható különböző anyagokon, mint például acél, alumínium, réz és műanyag. Kiválóan használható az iparban, műhelyekben, barkácsoláshoz és egyéb munkafolyamatokban.
  • Könnyű használat: A kialakítás révén a menetfúró egyszerű és kényelmes használatot kínál. Az intuitív kialakítás lehetővé teszi az egyszerű beállítást és a fúrás folyamatának gyors megkezdését.
  • Kiváló precizitás: A gépi menetfúró pontosan kidolgozott vágóéle révén kiváló pontosságot és tisztaságot biztosít a menetek létrehozásában. Ez a tulajdonság különösen fontos, ha precíziós munkát végez, ahol a pontos méretek elengedhetetlenek.

Ne hagyja ki ezt a megbízható és hatékony gépi menetfúrót, amely megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak és széles körű alkalmazási területet kínál. Tegye lehetővé a gyors és precíz menetek létrehozását a projektekben, és tapasztalja meg a professzionális fúrási eredményeket ezzel a kiváló minőségű eszközzel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!