Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gépi menetfúró, Csavart hornyú, HSS-M2 M22

Csavardiszkont
9.528 Ft + ÁFA ( 12.100 Ft )
Menny.:db
Egységár: 672,23 Ft/db
Elérhetőség: Szállítás 2-4 napon belül
Gépi menetfúró

 

9.528 Ft + ÁFA ( 12.100 Ft )
Menny.:db

Leírás

Gépi menetfúró, Csavart hornyú, HSS-Co

Bemutatjuk a kiváló minőségű Gépi menetfúrót, amely rendkívül hatékonyan és precízen végzi a menetfúrási feladatokat. Ez a termék a csavart hornyú kiképzéssel rendelkezik, és kiváló minőségű HSS-Co (High-Speed Steel - Cobalt) anyagból készült, ami kivételes tartósságot és kopásállóságot biztosít.

Főbb jellemzők:

  • Prémium minőségű anyag: A gépi menetfúró teljes egészében HSS-Co anyagból készült, amely magas kobalttartalma miatt rendkívül ellenálló a korrózióval és a kopással szemben. Ez a különleges anyag garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt akár a nehezebb anyagok fúrásakor is.
  • Csavart hornyú kialakítás: A csavart hornyok optimális geometriája biztosítja a hatékony forgási mozgást és a sima menetfúrást. Ez lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget és pontos menetek kialakítását a munkadarabon.
  • Univerzális kompatibilitás: Ez a gépi menetfúró széles körben kompatibilis különböző típusú menetfúró gépekkel, így alkalmazható ipari, műhelyi és otthoni felhasználásra egyaránt. A fúró rendkívül stabil és pontos munkát végez minden körülmények között.
  • Könnyű használat és kezelhetőség: A kialakítás lehetővé teszi a kényelmes és pontos munkavégzést. A gépi menetfúró a maximális pontosságot és hatékonyságot biztosítj, így a munkafolyamatok gyorsan és zökkenőmentesen végezhetők el. Ez nagyban megnöveli a fúró hatékonyságát
  • Széles méretválaszték: A gépi menetfúrók különböző méretben érhetők el, így az Ön igényeinek megfelelően választhatja ki a megfelelő méretű fúrókat. Ez lehetővé teszi a különböző méretű menetek készítését az egyedi projektekhez.

A Gépi menetfúró, Csavart hornyú, HSS-Co a professzionális és hobbi felhasználók számára is ideális választás a minőségi és hatékony menetfúrási feladatok elvégzéséhez. Ez a fúró megfelel minden elvárásnak a tartósság, precizitás és teljesítmény terén, így hosszú távon is megbízható partnere lehet munkafolyamatainak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!