Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási módok

 

 

 

         

 Foxpost Csomagautomata

Kérje rendelését Foxpost csomagautomatába most rendkivűl kedvezményessen!

A FOXPOST csomagautomaták garanciát jelentenek arra, hogy csomagjaid gyorsan, biztonságosan és nagyszerű áron érjenek célba! Országszerte 700 automata áll rendelkezésedre ami folyamatosan bővűl. Próbáld ki, meglátod a csomagküldés még soha nem volt ilyen egyszerű! 

 


 

         

Packeta Futárszolgálat

Küldje csomagjait Packeta-val! A cég olyamatosan fejlődő saját átvevő hálózattal rendelkezik, jelenleg több mint 1000 átvevőhely, valamint 400-nál is több Z-Box csomag automatából választhat Magyarországon, rendkívűl kedvező áron. A Packeta futárszolgálat Csehországból 2015-ben indult cég,  mely mára globális logisztikai válalattá nőtte ki magát. A világ számos országában szállítanak, mára több mint 9000 átvevőhelyel rendelkező megbizható logisztikai válalattá fejfődött.

 


 

         

MPL futárszolgálat

Kérje rendelését házhoz Magyarország legnagyobb logisztikai szállító cégével a Magyar Posta Zrt-vel. Rendelését akár a feladást követő napon kézhez kaphatja rendkívűl kedvező áron. Email és SMS értesités a küldemény érkezéséről.

 


 

          

MPL Posta Pont

Kérje rendelését Posta Csomagpontra. A Magyar Posta Zrt műküdteti Magyarország legnagyobb csomagpont hállózatát. A több mint 3000 átvevőpont: Mol kutak, MediaMarkt, Coop áruházak, számos üzlet és üzletközpont. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek. A kutakon és üzleteknél a parkolás egyszerű és ingyenes. A MOL PostaPontokon, valamint a Coop és Media Markt PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizetheti az utánvét összegét.

 


 

          

MPL Postán maradó szállítás

Kérje rendelését Magyarország 2400 Postahivatalának egyikébe. Magyarország legtöbb településének pár kilométeres körzetében biztos hogy van legalább egy postahivatal. A Postahivatalok többnyire frekventált jól megközelithető helyen vannak kiépített parkolóval. Csomagját biztonságossan átveheti ön vagy meghatalmazottja nyitvatartási időben.

 


 

          

MPL Csomagautomata

Kérje rendelését MPL csomagautomatába. Használja ki hogy nincs időhöz kötve és a nap bármely szakaszában hozzájuthat a rendeléséhez. Országszerte több mint 70 csomagautomatába kérheti a rendelését, melyek száma folyamatossan bővűl.

 


 

         

GLS Futárszolgálat

Csomagját a GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek. A rendelés futárszolgálatnak való átadásáról minden esetben emailban értesítjük. Az átadott rendelést a következő munkanapon a futárszolgálat kiszállítja az ön által megadott címre. 

 


 

         

GLS Csomagpont

Kérje GLS csomagpontra megrendelését amennyiben nem szeretne várni a futárra. Országosan 400 településen több mint 1100 GLS CsomagPont-ra tudja kérni a megrendelését. Csomagponton a feladást követő napon kézhez kaphatja megrendelését.

 


 

         

Palletways raklapos kiszállitás

Nagyobb rendeléseket amelyeket futárszolgálattal nem lehetséges szállitani a PaletWays raklapos szállítócég végzi számunkra. A szállítási idő a rendelés feladását követően 2-3 munkanapot vesz igénybe. A rendelés feladásáról minden esetben email-ban értesítjük.

 


Vissza a kosaramhoz